TRENINGSPAKKER

*Alle pakker inkluderer førstegangskonsultasjon på 35 min, selve treningstimen på 55 min og et anbefalt treningsprogram.


  • 1 klipp = 3 590 kr/time*

  • 5 klipp = 1 990 kr/time*

  • 10 klipp = 1 790 kr/time*

  • 20 klipp = 1 590 kr/time*

PERSONLIG TRENING


Optimaliser treningen og nå dine treningsmål med individuell oppfølging. Som utdannet "Exercise Physiologist" fra NTNU og aktiv treningsentusiats tilbyr jeg kunnskap, vitenskapsbasert og erfaren veiledning for å oppnå suksess.

Treningsfilosofien er kort fortalt «kvalitet over kvantitet". Trening er en form for stress og mer er ikke bedre. De fleste atleter og mosjonister er groteskt overtrent. Målet er ikke å tankeløst se hvor mye trening du tåler, men å intelligent, logisk og rasjonelt gjøre den minste nødvendige treningen som stimulerer til maksimal adaptasjon.

Å gi kroppen tilstrekkelig tid til restitusjon er like viktig som selve treningen. Den har en strengt begrenset restitusjonskapasitet, spesielt fra styrketrening som involverer eksentriske kontraksjoner. Trening er kun et stimuli for adaptasjon. Det er først i hvileperioden i etterkant, når kroppen er restituert, at den superkompenserer med å gjøre deg sterkere, større og raskere - HVIS du gir den nok hvile.

Jeg tar hensyn til dine individuelle mål, livssituasjon, fysiske tilstand og ønsker for å finne den riktige balansen mellom treningsstress og restitusjon, slik at du kan oppnå maksimal fremgang uten å risikere overtrening eller skader.

NB! All trening gjennomføres på Muskelklinikken i Dronningens Gate 15 i Oslo og vil primært være tilgjengelig i helger (lørdag og søndag). Annet kan gjøres etter avtale.